Izjava o digitalnoj pristupačnosti

  • Home
  • Izjava o digitalnoj pristupačnosti
Shape Image One

Izjava o digitalnoj pristupačnosti

To je Tehnička škola Slavonski Brod obvezna je osigurati pristupačnost svoje mrežne lokacije u skladu s Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora Republike Hrvatske (NN 17/19) kojim se prenosi Direktiva (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća.

Ova izjava primjenjuje se na mrežnu stranicu na domeni slavonika.eu

Stupanj usklađenosti

Ova internetska stranica je u skladu sa Zakonom o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) i Direktivom (EU) 2016/2102 Europskog parlamenta i Vijeća.

Priprema ove izjave o pristupačnosti

Ova je izjava sastavljena je 30.04.2020. temeljem samoprocjene koju je provela Tehnička škola Slavonski Brod. Procjena web stranice je napravljena i od treće strane, Društva multiple skleroze Brodsko-posavske županije te je ustanovljeno da je web stranica sukladna i pristupačna osobama s invaliditetom. To je učinjeno testiranjem i primjenom tehnologije na uređajima prilagođenim osobama s invaliditetom.

Povratne informacije i podaci za kontakt

Podnošenjem zahtjeva Tehničkoj školi Slavonski Brod možete dobiti povratne informacije informacije i/ili prijaviti uočene nepravilnosti u smislu Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) i Direktive (EU) 2016/2012 Europskog parlamenta i Vijeća.

Zahtjev možete podnijeti službeniku Tehničke škole Slavonski Brod

telefonom na broj: +38535411478
emailom na adresu: tssb@tssb.hr
poštom na adresu: Tehnička škola Slavonski Brod, Ulica Eugena Kumičića 55, HR-35000 Slavonski Brod

Postupak praćenja provedbe propisa

Nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) obavlja Povjerenik za informiranje Republike Hrvatske.

Inspekcijski nadzor nad provedbom Zakona o pristupačnosti mrežnih stranica i programskih rješenja za pokretne uređaje tijela javnog sektora (NN 17/19) obavljaju inspektori i drugi ovlašteni službenici Ureda povjerenika.

Na nadzor se primjenjuju odredbe Zakona o pravu na pristup informacijama (NN 25/13 i 85/15)

Kontakt:

Povjerenik za informiranje
Jurišićeva 19, 10000 Zagreb

Tel: 01 4609 041
Fax: 01 4609 096
E-mail: ppi@pristupinfo.hr

www.pristupinfo.hr

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Izradu stranice projekta “RCK Slavonika 5.0” sufinancirala je Europska unija iz Europskog fonda za regionalni razvoj.

Sadržaj ove web stranice isključiva je odgovornost Tehničke škole, Slavonski Brod.

Za više informacija o EU fondovima posjetite web stranicu Ministarstva regionalnoga razvoja i fondova Europske unije www.strukturnifondovi.hr

Skip to content